Chocolade

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Chocodrops* - pure chocolade
€17,00/kg
Deze heerlijke pure chocodruppels bevatten 42,8% cacao. Ze zijn niet alleen heerlijk om zo op te eten, ze zijn perfect geschikt om allerlei lekkere chocolade recepten, desserts & taarten te maken.
Doos: 5 kg - €85,00
toevoegen
Melkchocolade* - flikken (smelt)
€15,40/kg
Dit zijn de biologische melkchocoladeflikken die wij gebruiken om onze noten en zuidvruchten te chocolateren. Deze schijfjes chocolade zijn perfect om zelf te smelten; bijvoorbeeld voor een luxe chocoladefondue of om prachtige taartdecoratie te maken.
Doos: 5 kg - €77,00
toevoegen
Pompoenpitten* - geroosterd - pure chocolade*
€15,00/kg
Iedereen is gek op chocolader pompoenpitten, en dat is zeer goed te begrijpen! Onze pure chocolade en geroosterde pompoenpitten zijn een heerlijke combinatie.
Doos: 5 kg - €75,00
toevoegen
Pure chocolade* - flikken (smelt)
€15,40/kg
Dit zijn de biologische pure chocoladeflikken die wij gebruiken om onze noten en zuidvruchten te chocolateren. Deze schijfjes chocolade zijn perfect om zelf te smelten; bijvoorbeeld voor een luxe chocoladefondue of om prachtige taartdecoratie te maken.
Doos: 5 kg - €77,00
toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »