Granen

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Boekweit*
€5,20/kg
Boekweit is herkenbaar aan de driehoekige vorm van de zaadjes. Deze rauwe boekweit is ongeroosterd en heeft lichtbruine, groenige zaadjes. Omdat boekweit geen gras is, wordt het ook wel een pseudograan genoemd.
Doos: 5 kg - €26,00
toevoegen
Boekweitvlokken*
€6,90/kg
Boekweitvlokken zijn een verrassend ingrediënt voor een voedzaam ontbijt. Je kunt de vlokken bijvoorbeeld gebruiken als basis voor muesli, of voor een heerlijke pap. Beide opties zijn nog lekkerder met wat vers of gedroogd fruit.
Doos: 5 kg - €34,50
toevoegen
Bulgur*
€3,60/kg
Bulgur is een graanproduct dat wordt gemaakt van tarwe. De tarwekorrels worden gestoomd, gedroogd en daarna gemalen. Het formaat van de bulgurkorrels is afhankelijk van de maling van de tarwe.
Doos: 5 kg - €18,00
toevoegen
Couscous* - volkoren
€3,80/kg
Couscous is vooral bekend uit de Noord-Afrikaanse keuken. Het wordt gemaakt van tarwegries, dat tot kleine balletjes gevormd wordt. Deze worden vervolgens gedroogd, net als veel pasta's.
Doos: 5 kg - €19,00
toevoegen
Edelgistvlokken*
€48,00/kg
Ben je op zoek naar een verrassend, plantaardig alternatief voor (strooi)kaas om jouw gerechten een heerlijk hartige smaak te geven? Probeer dan eens edelgistvlokken! Edelgistvlokken hebben een kaasachtige smaak en zijn daardoor een ideale vervanger van (
Doos: 2,5 kg - €120,00
toevoegen
Gerstevlokken*
€3,00/kg
Gerst is een eeuwenoud, licht verteerbaar graan dat over de hele wereld voorkomt. Voordat tarwe deze rol overnam, was gerst het meest gegeten graan in Europa. Ook gerstevlokken vind je vaak in muesli en brood.
Doos: 5 kg - €15,00
toevoegen
Gierst*
€4,10/kg
Doos: 5 kg - €20,50
toevoegen
Havermout* - fijn
€2,95/kg
Deze kleinere havervlokken zijn perfect geschikt om havermout mee te maken. Combineer de vlokken met een melk naar keuze en kook het geheel in zo'n 2-3 minuten gaar, en laat het vervolgens nog 5 minuten rusten.
Doos: 5 kg - €14,75
toevoegen
Havervlokken* - grof
€2,95/kg
Havervlokken zijn zeer veelzijdige vlokken die veel gebruikt worden als ingrediënt in onder andere muesli, gebak en koekjes.
Doos: 5 kg - €14,75
toevoegen
Pofmais*
€4,00/kg
Pofmaïs is een specifieke soort maïs die het optimale vochtgehalte heeft voor popcorn. Het ploffen van de maïs komt doordat het vocht en de oliën in de korrel steeds heter worden, waardoor de druk oploopt totdat de schil knapt.
Doos: 5 kg - €20,00
toevoegen
Quinoa*
€5,50/kg
Quinoa is een pseudograan wat vooral in de laatste jaren zijn opmars heeft gemaakt in de Nederlandse keuken. Oorspronkelijk komt quinoa uit de Andes regio in Zuid-Amerika, waar het al minimaal 3000 jaar geteeld wordt.
Doos: 5 kg - €27,50
toevoegen
Rijstevlokken*
€6,20/kg
Net als graanvlokken, worden rijstvlokken gemaakt door de korrels te pletten. Hierdoor zijn rijstvlokken licht verteerbaar, en makkelijk koud en warm te bereiden.
Doos: 5 kg - €31,00
toevoegen
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »