Graankorrels

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Boekweit*
€4,80/kg
Boekweit is herkenbaar aan de driehoekige vorm van de zaadjes. Deze rauwe boekweit is ongeroosterd en heeft lichtbruine, groenige zaadjes. Omdat boekweit geen gras is, wordt het ook wel een pseudograan genoemd.
Doos: 5 kg - €24,00
toevoegen
Bulgur*
€3,60/kg
Bulgur is een graanproduct dat wordt gemaakt van tarwe. De tarwekorrels worden gestoomd, gedroogd en daarna gemalen. Het formaat van de bulgurkorrels is afhankelijk van de maling van de tarwe.
Doos: 5 kg - €18,00
toevoegen
Couscous* - volkoren
€3,80/kg
Couscous is vooral bekend uit de Noord-Afrikaanse keuken. Het wordt gemaakt van tarwegries, dat tot kleine balletjes gevormd wordt. Deze worden vervolgens gedroogd, net als veel pasta's.
Doos: 5 kg - €19,00
toevoegen
Pofmais*
€4,00/kg
Pofmaïs is een specifieke soort maïs die het optimale vochtgehalte heeft voor popcorn. Het ploffen van de maïs komt doordat het vocht en de oliën in de korrel steeds heter worden, waardoor de druk oploopt totdat de schil knapt.
Doos: 5 kg - €20,00
toevoegen
Quinoa*
€8,50/kg
Quinoa is een pseudograan wat vooral in de laatste jaren zijn opmars heeft gemaakt in de Nederlandse keuken. Oorspronkelijk komt quinoa uit de Andes regio in Zuid-Amerika, waar het al minimaal 3000 jaar geteeld wordt.
Doos: 5 kg - €42,50
toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »