Graanvlokken

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Boekweitvlokken*
€6,90/kg
Boekweitvlokken zijn een verrassend ingrediënt voor een voedzaam ontbijt. Je kunt de vlokken bijvoorbeeld gebruiken als basis voor muesli, of voor een heerlijke pap. Beide opties zijn nog lekkerder met wat vers of gedroogd fruit.
Doos: 5 kg - €34,50
toevoegen
Edelgistvlokken*
€48,00/kg
Ben je op zoek naar een verrassend, plantaardig alternatief voor (strooi)kaas om jouw gerechten een heerlijk hartige smaak te geven? Probeer dan eens edelgistvlokken! Edelgistvlokken hebben een kaasachtige smaak en zijn daardoor een ideale vervanger van (
Doos: 2,5 kg - €120,00
toevoegen
Gerstevlokken*
€3,00/kg
Gerst is een eeuwenoud, licht verteerbaar graan dat over de hele wereld voorkomt. Voordat tarwe deze rol overnam, was gerst het meest gegeten graan in Europa. Ook gerstevlokken vind je vaak in muesli en brood.
Doos: 5 kg - €15,00
toevoegen
Havermout* - fijn
€2,95/kg
Deze kleinere havervlokken zijn perfect geschikt om havermout mee te maken. Combineer de vlokken met een melk naar keuze en kook het geheel in zo'n 2-3 minuten gaar, en laat het vervolgens nog 5 minuten rusten.
Doos: 5 kg - €14,75
toevoegen
Havervlokken* - grof
€2,95/kg
Havervlokken zijn zeer veelzijdige vlokken die veel gebruikt worden als ingrediënt in onder andere muesli, gebak en koekjes.
Doos: 5 kg - €14,75
toevoegen
Rijstevlokken*
€6,20/kg
Net als graanvlokken, worden rijstvlokken gemaakt door de korrels te pletten. Hierdoor zijn rijstvlokken licht verteerbaar, en makkelijk koud en warm te bereiden.
Doos: 5 kg - €31,00
toevoegen
Roggevlokken*
€2,60/kg
Rogge is een stevig, smaakvol graan dat uitstekend geschikt is voor een voedzaam ontbijt, en dat je lang een voldaan gevoel geeft. Je kunt roggevlokken bijvoorbeeld gebruiken als basis voor een muesli, of tot een pap koken (net als havermout).
Doos: 5 kg - €13,00
toevoegen
Speltvlokken*
€4,60/kg
Spelt is een eeuwenoude tarwevariant, en staat bekend als oergraan. Speltvlokken zijn onder andere geschikt als basis van muesli en granola, maar je kunt ze ook uitstekend gebruiken als vervanger van havervlokken in brood en koekjes.
Doos: 5 kg - €23,00
toevoegen
Viergranenvlokken*
€3,60/kg
Wat is beter dan drie granen? Vier granen natuurlijk. Deze mix bevat haver, gerst, rogge en tarwe voor nog meer variatie. Dit is een perfecte basis voor een stevig ontbijt waar je de hele ochtend mee vooruit kunt.
Doos: 5 kg - €18,00
toevoegen
Zevenkorenvlokken*
€4,20/kg
Wie een compleet ontbijt wil met zo veel mogelijk variatie in granen, zit goed met onze zevengranenvlokken. Deze mix bevat zeven verschillende soorten vlokken: tarwe, gerst, haver, rogge, mais, boekweit en rijst, en is een voedzaam begin van de dag.
Doos: 5 kg - €21,00
toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »