Penne* - wit

  • NL-BIO-01

* Afkomstig van gecontroleerd biologische teelt

€3,98 /kg Incl. btw
Aantal
Prijs/kg
Incl. btw
Prijs/doos
Incl. btw
6 kg
€3,98
€23,88
Penne is een vorm van pasta die bestaat uit langwerpige buisjes die meestal schuin zijn afgesneden onder een hoek van 30 of 45 graden. Het wordt normaliter warm gegeten met een tomaten/vleessaus maar kan ook koud verwerkt worden in een salade

Read More

Penne is een vorm van pasta die bestaat uit langwerpige buisjes die meestal schuin zijn afgesneden onder een hoek van 30 of 45 graden. Het wordt normaliter warm gegeten met een tomaten/vleessaus maar kan ook koud verwerkt worden in een salade. Penne is de meervoudsvorm van het Italiaanse woord penna, dat in het Latijn "veer" betekent.
Pasta is onafhankelijk van elkaar in diverse culturen ontstaan en van daaruit over de hele wereld verspreid. Het is een deegproduct, gemaakt uit harde granen, voornamelijk harde tarwe, die op allerlei manieren in diverse vormen versneden kan worden.

De pasta wordt gemaakt van grof gemalen durumtarwe, dit wordt ook wel semolina of gries genoemd. In vergelijking met de volkoren variant bevat deze minder vezels, mineralen en vitaminen maar wel bijna net zoveel gezonden eiwitten.

Ingrediënten:

durum tarwe griesmeel*

Dit product is geproduceerd in een productieruimte waar ook noten,pinda's, sesam, tarwe en gluten worden verwerkt.

EU Landbouw Italië

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »