Speltpasta* - Neptunus droom

  • NL-BIO-01

* Afkomstig van gecontroleerd biologische teelt

€8,20 /kg Incl. btw
Aantal
Prijs/kg
Incl. btw
Prijs/doos
Incl. btw
5 kg
€8,20
€41,00
De Neptunus droom speltpasta is een deegproduct gemaakt van speltbloem, tomatenpuree, rode biet poeder, spinazie poeder en spirulina poeder.

Read More

De Neptunus droom speltpasta is een deegproduct gemaakt van speltbloem, tomatenpuree, rode biet poeder, spinazie poeder en spirulina poeder. De pasta heeft de vorm van diverse zeevruchten en kan goed gecombineerd worden met een rijke saus op basis van groente of room maar ook een lichte zachte saus past er goed bij.
De voedingsstoffen in het speltgraan bevinden zich allemaal in de hele korrel. Bij het malen blijft dus het overgrote deel van de goede voedingsstoffen aanwezig. Dit maakt het een bron van langzame koolhydraten, eiwitten, vitamines en mineralen. Spelt bevat gluten maar mensen die overgevoelig zijn voor tarwe kunnen spelt vaak wel verdragen.
Spirulina is een voedingsupplement dat bestaat uit micro-algen. Spirulina is zo gezond omdat het alle essentiële aminozuren bevat die ons lichaam nodig heeft. Daarnaast is het ook een bron van diverse B vitamines en antioxidanten.

Ingrediënten:

speltbloem*, tomaat*, spinazie*, biet*, spirulina*

Dit product is geproduceerd in een productieruimte waar ook noten,pinda's, sesam, tarwe en gluten worden verwerkt.

EU Landbouw Nederland

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »