Studentenhaver* - de luxe

  • NL-BIO-01

* Afkomstig van gecontroleerd biologische teelt

€15,00 /kg Incl. btw
Aantal
Prijs/kg
Incl. btw
Prijs/doos
Incl. btw
5 kg
€15,00
€75,00
10 kg
€15,00
€150,00
Studentenhaver is een mix van rozijnen en gemengde noten die zijn naam ontleent aan het vermeende intelligentieverhogende effect van de Ingrediënten. Hoewel hiervoor niet direct bewijs is, is het wel zeker dat de mix veel voedingsstoffen bevat die je lich

Read More

Studentenhaver is een mix van rozijnen en gemengde noten die zijn naam ontleent aan het vermeende intelligentieverhogende effect van de Ingrediënten. Hoewel hiervoor niet direct bewijs is, is het wel zeker dat de mix veel voedingsstoffen bevat die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Deze luxe studentenhaver bevat twee soorten rozijnen en meer noten dan de gewone studentenhaver. De rauwe noten in de studentenhaver zijn zeer rijk aan onverzadigde vetzuren, welke bijdragen aan en gezond cholesterolgehalte. De walnoten bevatten vooral veel omega-3 vetzuren, en deze zijn essentieel voor het goed functioneren van de hersenen. De koolhydraten in de rozijnen zorgen voor snelle energie, terwijl de noten je langer een vol gevoel geven. Dit maakt melanges van noten en zuidvruchten de ideale tussendoortjes. Als je nog meer variatie wilt in je snacks, kijk dan ook eens bij onze andere snackmixen.

Ingrediënten:

rozijnen Thompson* (rozijnen*, zonnebloemolie*), walnoten*, cashewnoten*, hazelnoten*, rozijnen sultana (rozijnen*, zonnebloemolie*), amandelen bruin*, amandelen wit*.

Dit product is geproduceerd in een productieruimte waar ook noten,pinda's, sesam, tarwe en gluten worden verwerkt.

EU/non-EU Landbouw Nederland

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »