Studentenhaver* - tamari geroosterd & gezouten

  • NL-BIO-01

* Afkomstig van gecontroleerd biologische teelt

€15,00 /kg Incl. btw
Aantal
Prijs/kg
Incl. btw
Prijs/doos
Incl. btw
5 kg
€15,00
€75,00
10 kg
€15,00
€150,00
Studentenhaver is een mix van rozijnen en gemengde noten die zijn naam ontleent aan het vermeende intelligentieverhogende effect van de Ingrediënten. Hier is niet direct bewijs voor, maar de combinatie van zuidvruchten en geroosterde noten is zeker het so

Read More

Studentenhaver is een mix van rozijnen en gemengde noten die zijn naam ontleent aan het vermeende intelligentieverhogende effect van de Ingrediënten. Hier is niet direct bewijs voor, maar de combinatie van zuidvruchten en geroosterde noten is zeker het soort snack waarop je goed kunt doorstuderen! De zoute smaak van de tamari gaat uitstekend samen met de zoete rozijnen. Tamari is een Japanse sojasaus gemaakt van gefermenteerde sojabonen, en is wat dikker en minder zout dan de bekendere 'gewone' sojasaus. De noten in de studentenhaver zijn zeer rijk aan onverzadigde vetzuren, welke bijdragen aan en gezond cholesterolgehalte. De walnoten bevatten vooral veel omega-3 vetzuren, en deze zijn essentieel voor het goed functioneren van de hersenen. De koolhydraten in de rozijnen zorgen voor snelle energie, terwijl de noten je langer een vol gevoel geven. Dit maakt melanges van noten en zuidvruchten de ideale tussendoortjes. Als je nog meer variatie wilt in je snacks, kijk dan ook eens bij onze andere snackmixen.

Ingrediënten:

pinda's geroosterd* (pinda's*, pinda olie*, zout), tamari amandelen* (amandelen* tamari* (water, sojabonen*, zout)) rozijnen*, zonnebloemzaden*, tamari pompoenpitten* (pompoenpitten*, tamari* (water, sojabonen*, zout) cashewnoten*.

Dit product is geproduceerd in een productieruimte waar ook noten,pinda's, sesam, tarwe en gluten worden verwerkt.

EU/non-EU Landbouw Nederland

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »