Koffie

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

BLUE MOUNTAIN** - espresso - gemalen - 6 x 250 gr.
€6,98/kg
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze espressomaling is perfect voor cappuccino, espresso of ristretto.
Doos: 6 x 250 g kg - €41,88
toevoegen
Blue Mountain** - gold - gemalen - 6 x 250 gr.
€6,98/kg
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze branding is iets lichter dan de espresso en is perfect voor cappuccino of een after dinner koffie. Dit is een espr
Doos: 6 x 250 g kg - €41,88
toevoegen
BLUE MOUNTAIN** - medium roast - gemalen - 6 x 250 gr,
€6,75/kg
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze maling is perfect voor snelfilter.
Doos: 6 x 250 g kg - €40,50
toevoegen
SUN - Blue Mountain - bonen - dark roast - 6 x 1 kg**
€25,00/kg
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze espressobranding is perfect voor cappuccino, espresso of ristretto.
Doos: 1 kg - €25,00
toevoegen
SUN - Blue Mountain - bonen - extra dark roast - 6 x 1 kg**
€25,00/kg
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. De extra dark roast is speciaal voor iedereen die van sterke koffie houdt.
Doos: 1 kg - €25,00
toevoegen
SUN - Blue Mountain - bonen - gold roast - 6 x 1 kg**
€25,00/kg
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze branding is iets lichter dan de espresso en is perfect voor cappuccino of een after dinner koffie.
Doos: 1 kg - €25,00
toevoegen
SUN - Blue Mountain - bonen - medium roast - 6 x 1 kg**
€25,00/kg
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze medium branding is perfect voor snelfilter of cafetière.
Doos: 1 kg - €25,00
toevoegen
SUN - Café Femenino - bonen - dark roast - 6 x 1 kg**
€25,00/kg
Koffie met een rijk, diep aroma en een heerlijke hint van zoete cacao en geroosterde noten. Met de sterke body en een fantastisch achtergrondverhaal is dit een bijzonder kopje koffie. Deze espressobranding is perfect voor cappuccino, espresso of ristretto
Doos: 1 kg - €25,00
toevoegen
SUN - Santa Rosa - bonen - dark roast - 6 x 1 kg**
€22,50/kg
Koffie uit Honduras met een vol aroma en een ietwat zoete, milde smaak. Geeft een goede balans in je kopje koffie Deze espressobranding is perfect voor cappuccino, espresso of ristretto.
Doos: 1 kg - €22,50
toevoegen
SUN - Santa Rosa - bonen - medium roast - 6 x 1 kg**
€22,50/kg
Koffie uit Honduras met een vol aroma en een ietwat zoete, milde smaak. Geeft een goede balans in je kopje koffie. Deze medium branding is perfect voor snelfilter of cafetière.
Doos: 1 kg - €22,50
toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »