Noten

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Amandelen* - bruin
€19,50/kg
Biologische amandelen in de puurste vorm. Deze rauwe amandelen hebben geen verdere bewerking nodig. Ze zijn al heerlijk precies zoals ze zijn: ongeroosterd en ongezouten.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Amandelen* - bruin - droog geroosterd
€25,00/kg
Deze bruine amandelen worden droog geroosterd. Dit zorgt voor een perfecte, nootachtige smaak zonder toegevoegde olie. Deze amandelen zijn heerlijk zonder verdere toevoegingen, en lenen zich voor allerlei gerechten.
Doos: 5 kg - €125,00
toevoegen
Amandelen* - bruin - geroosterd & gezouten
€25,00/kg
Er is vrijwel geen betere snack dan perfect geroosterde biologische amandelen met een snufje zeezout. We roosteren de bruine amandelen met een beetje plantaardige olie om de smaak nog beter naar voren te laten komen, en dat kun je zeker proeven!
Doos: 5 kg - €125,00
toevoegen
Amandelen* - kaneel & gesuikerd
€25,00/kg
Kaneelamandelen zijn een ware klassieker. Bijna geen enkele snack kan tippen aan de combinatie van biologische, gebrande amandelen, een laagje rietsuiker en een vleugje kaneel.
Doos: 5 kg - €125,00
toevoegen
Amandelen* - melkchocolade*
€19,50/kg
Amandelen en chocolade zijn een populaire combinatie, en niet voor niets! Deze knapperige bruine amandelen zijn omgeven met een laag heerlijk zoete, romige melkchocolade.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Amandelen* - melkchocolade* & kaneel*
€19,50/kg
Chocolade en kaneel is een verrassende maar toch klassieke combinatie. Voeg daar een lekker knapperige amandel aan toe, en je hebt een snack die bij vrijwel iedereen in de smaak valt!
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Amandelen* - pure chocolade*
€19,50/kg
Donkere chocolade en amandelen zijn niet voor niets een klassieke combinatie! Deze knapperige bruine amandelen zijn omgeven met een heerlijke laag pure chocolade.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Amandelen* - wit
€22,50/kg
Biologische witte amandelen zijn veelzijdige noten die geen verdere toevoegingen nodig hebben. Deze ongeroosterde, ongezouten amandelen zijn kort geblancheerd om het velletje te verwijderen.
Doos: 5 kg - €112,50
toevoegen
Cashew-macadamiamix* - honing geroosterd
€32,00/kg
Deze luxe mix van biologische cashewnoten en macadamia's is met honing geroosterd. De milde smaak van de noten gaat fantastisch samen met de honing. Een heerlijke zoete snackmix is het resultaat.
Doos: 5 kg - €160,00
toevoegen
Cashewnoten*
€19,50/kg
Onze biologische cashewnoten zijn volledig onbewerkt en dus ongeroosterd en ongezouten. Ze zijn een heerlijke snack, maar je kunt ze ook op allerlei manieren verwerken.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Cashewnoten* - chili & honing geroosterd
€23,00/kg
Chili-honing cashewnoten zijn een heerlijke snack voor bij de borrel. We combineren de geroosterde biologische cashewnoten met de verrassende smaak van pittige chili en zoete honing.
Doos: 5 kg - €115,00
toevoegen
Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »