Geroosterd

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Amandelen* - bruin - droog geroosterd
€25,00/kg
Deze bruine amandelen worden droog geroosterd. Dit zorgt voor een perfecte, nootachtige smaak zonder toegevoegde olie. Deze amandelen zijn heerlijk zonder verdere toevoegingen, en lenen zich voor allerlei gerechten.
Doos: 5 kg - €125,00
toevoegen
Amandelen* - bruin - geroosterd & gezouten
€25,00/kg
Er is vrijwel geen betere snack dan perfect geroosterde biologische amandelen met een snufje zeezout. We roosteren de bruine amandelen met een beetje plantaardige olie om de smaak nog beter naar voren te laten komen, en dat kun je zeker proeven!
Doos: 5 kg - €125,00
toevoegen
Amandelen* - kaneel & gesuikerd
€25,00/kg
Kaneelamandelen zijn een ware klassieker. Bijna geen enkele snack kan tippen aan de combinatie van biologische, gebrande amandelen, een laagje rietsuiker en een vleugje kaneel.
Doos: 5 kg - €125,00
toevoegen
Cashewnoten* - chili & honing geroosterd
€23,00/kg
Chili-honing cashewnoten zijn een heerlijke snack voor bij de borrel. We combineren de geroosterde biologische cashewnoten met de verrassende smaak van pittige chili en zoete honing.
Doos: 5 kg - €115,00
toevoegen
Cashewnoten* - geroosterd & gezouten
€24,00/kg
Deze biologische cashewnoten zijn perfect geroosterd en vervolgens met een snufje zeezout op smaak gebracht. De romige smaak van de cashewnoten komt op deze manier extra goed tot zijn recht.
Doos: 5 kg - €120,00
toevoegen
Cashewnoten* - sour cream geroosterd
€23,00/kg
De geroosterde cashewnoten met sour cream & onion zijn een bijzondere snack. De romige smaak van de cashews combineert fantastisch met de frisse smaak van de zure room.
Doos: 5 kg - €115,00
toevoegen
Katjang Pedis*
€12,90/kg
Katjang pedis zijn pinda's in een krokant kruidenlaagje en is een klassieker onder de borrelnootjes.
Doos: 5 kg - €64,50
toevoegen
Pinda's* - geroosterd & gezouten
€9,50/kg
Geroosterde en gezoutenpinda's zijn een klassieke toevoeging aan elke tafel met snacks, en dat is niet voor niets. Wij roosteren onzepinda's met een klein beetje plantaardige olie waardoor de smaak perfect tot zijn recht komt.
Doos: 5 kg - €47,50
toevoegen
Pistachenoten - geroosterd & gezouten*
€39,50/kg
Pistachenoten zijn een geliefde snack vanwege de karakteristieke smaak. Deze nootjes staan bekend om hun groene kleur en harde dop, waar je ze zelf uit moet halen voor het eten. Deze biologische pistachenootjes zijn licht geroosterd met een snufje zeezout
Doos: 5 kg - €197,50
toevoegen
Sojanootjes* - geroosterd & gezouten
€27,50/kg
Geroosterde sojanootjes zijn een heerlijk knapperige snack vol met eiwitten en vezels. Eet ze rechtstreeks uit de hand als tussendoortje, of meng de sojabonen met noten en zuidvruchten voor een unieke snackmix.
Doos: 6,8 kg - €187,00
toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »