Onbewerkt

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Amandelen* - bruin
€19,50/kg
Biologische amandelen in de puurste vorm. Deze rauwe amandelen hebben geen verdere bewerking nodig. Ze zijn al heerlijk precies zoals ze zijn: ongeroosterd en ongezouten.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Amandelen* - wit
€22,50/kg
Biologische witte amandelen zijn veelzijdige noten die geen verdere toevoegingen nodig hebben. Deze ongeroosterde, ongezouten amandelen zijn kort geblancheerd om het velletje te verwijderen.
Doos: 5 kg - €112,50
toevoegen
Cashewnoten*
€19,50/kg
Onze biologische cashewnoten zijn volledig onbewerkt en dus ongeroosterd en ongezouten. Ze zijn een heerlijke snack, maar je kunt ze ook op allerlei manieren verwerken.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Hazelnoten*
€16,60/kg
Onze biologische, bruine hazelnoten zijn puur natuur. Ze zijn ongeroosterd en ongezouten, en zijn zeer geschikt voor vrijwel ieder dieet.
Doos: 5 kg - €83,00
toevoegen
Hazelnoten* - wit
€19,50/kg
Witte hazelnoten zijn door kort blancheren van de velletjes ontdaan. Ze zijn ideaal als snelle snack, maar ook uitermate geschikt om mee te koken of bakken. Maak bijvoorbeeld eens je eigen hazelnootpasta, zonder alle onnodige toevoegingen.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Macadamia's*
€39,50/kg
Macadamia zijn luxe noten met een romige textuur en een milde, nootachtige smaak. Onze biologische macadamianoten hebben geen enkele toevoeging nodig, en zijn dan ook ongeroosterd en ongezouten.
Doos: 5,65 kg - €223,18
toevoegen
Paranoten*
€28,50/kg
Biologische paranoten hebben een romige, rijke smaak en bevatten veel belangrijke voedingsstoffen. Je kunt ze zo eten, combineren met andere noten, of verwerken in allerlei lekkere gerechten.
Doos: 5 kg - €142,50
toevoegen
Pecannoten* - half
€39,50/kg
Pecannoten hebben een zoete, mild nootachtige smaak en zijn ontzettend gezond. Je kunt deze ongeroosterde, ongezouten pecannoten zo uit de hand eten, maar ze zijn ook een uitstekende toevoeging aan allerlei gebak.
Doos: 5 kg - €197,50
toevoegen
Pinda's* - wit - raw
€7,90/kg
Deze biologische wittepinda's zijn ongeroosterd en ongezouten. Ze zijn kort geblancheerd om het velletje te verwijderen. Hierdoor zijn dezepinda's niet alleen lekker als snack, maar ook zeer geschikt om mee te koken. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig je eige
Doos: 5 kg - €39,50
toevoegen
Walnoten* - half
€19,40/kg
Onze biologische, rauwe walnoten zijn heerlijk knapperig en romig, met een typische nootachtige smaak. Ze zijn al uit de dop gehaald, en zijn dus klaar om te eten zoals jij dat wilt.
Doos: 5 kg - €97,00
toevoegen
Walnoten* - stukjes
€16,50/kg
Onze biologische walnootstukjes zijn heerlijk knapperig en romig, met een typische nootachtige smaak. Omdat ze in kleine stukjes gehakt zijn, kun je deze walnoten perfect gebruiken als toevoeging aan gebak of brood.
Doos: 5 kg - €82,50
toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »