Granola

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Granola* - agave & honing
€5,90/kg
Deze knapperige, zoete granola is een perfecte basis voor een heerlijk ontbijt. De geroosterde vlokken gaan uitstekend samen met de natuurlijk zoete smaak van de agavesiroop en honing.
Doos: 4 kg - €23,60
toevoegen
Granola* - bosvruchten & cornflakes
€9,20/kg
De biologische bosvruchtengranola is een ideale combinatie van zoet en voedzaam. De vlokken zorgen voor de voedingswaarde, en het gevriesdroogde fruit geeft een frisse smaak en een prachtig rode kleur.
Doos: 4 kg - €36,80
toevoegen
Granola* - chocolade
€6,20/kg
Er is bijna geen beter ontbijt dan knapperige granola met een subtiele chocoladesmaak. De geroosterde vlokken zijn heerlijk krokant, en de rice crispies zorgen voor een luchtige verrassing.
Doos: 4 kg - €24,80
toevoegen
Granola* - cranberry & abrikoos
€7,50/kg
De zoete abrikozen en frisse cranberry's maken van deze granola een heerlijk voedzaam ontbijt. De amandelen en vlokken zorgen voor een voldaan gevoel, terwijl de zuidvruchten de snelle energie geven voor een goede start.
Doos: 5 kg - €37,50
toevoegen
Granola* - power
€8,70/kg
Deze granola zorgt voor een krachtig begin van de dag! De amandelen en zaden geven een langdurig voldaan gevoel, terwijl de rozijnen en cranberry's zorgen voor snelle energie.
Doos: 4 kg - €34,80
toevoegen
Granola* - speculaas, amandel & rozijn
€8,10/kg
De combinatie van warme speculaaskruiden en amandelen is verrassend lekker! Deze granola lijkt misschien wat ongewoon, maar de smaken gaan fantastisch samen.
Doos: 4 kg - €32,40
toevoegen
Granola* - suikerbietenstroop
€5,60/kg
Deze knapperige granola is een perfecte basis voor een heerlijk ontbijt. Deze granola is gezoet met bietsuikerstroop voor een heerlijk zoete smaak.
Doos: 4 kg - €22,40
toevoegen
Granola* - superfoods
€6,70/kg
Met deze granola vol superfoods kan je dag niet meer stuk! De zuidvruchten vullen de knapperige vlokken perfect aan, en zorgen voor een uitstekende boost.
Doos: 5 kg - €33,50
toevoegen
Speltgranola* - agave & honing
€6,70/kg
Deze krokant geroosterde speltvlokken zijn ideaal voor een goed begin van de dag. De knapperige speltvlokken gaan uitstekend samen met de natuurlijk zoete smaak van de agavesiroop en honing.
Doos: 4 kg - €26,80
toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »