Rijst

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Basmatirijst* - bruin
€5,00/kg
Bruine basmatirijst is afkomstig uit Zuidoost-Azië. De rijst heeft een lange, smalle korrel en een volle smaak. Het woord 'basmati' is afkomstig uit het Hindi, en betekent 'geurig'.
Doos: 5 kg - €25,00
toevoegen
Basmatirijst* - wit
€5,50/kg
Witte basmatirijst is in principe hetzelfde als bruine basmatirijst, maar dan zonder de bruine, buitenste laag. De rijst heeft een lange, smalle korrel en een volle smaak. Het woord 'basmati' is afkomstig uit het Hindi, en betekent 'geurig'. Witte basmati
Doos: 5 kg - €27,50
toevoegen
Calypso pilaff*
€6,70/kg
Calypso Pilaff is een gezonde mix van bruine basmati rijst, rode, groene en dupuy linzen en gele spliterwten. Hiervan kan eenvoudig een heerlijke, voedzame maaltijd gemaakt worden. Pilaff (of pilav) komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten.
Doos: 5 kg - €33,50
toevoegen
Harvest pilaff*
€8,70/kg
Harvest Pilaff is een gezonde mix van bruine basmati rijst, rode en bruine linzen, wilde rijst, gele en groene spliterwten. Hiervan kan eenvoudig een heerlijke, voedzame maaltijd gemaakt worden. Pilaff (of pilav) komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten.
Doos: 5 kg - €43,50
toevoegen
Rijst* - rood
€5,70/kg
Rode rijst is een ongepelde rijstsoort met een milde, nootachtige smaak. Deze rijst geeft een prachtig gezicht in veel gerechten, omdat ook na het koken de rijst zijn rode kleur behoudt. Er zijn verschillende varianten rode rijst; dit is de Thaise variant
Doos: 5 kg - €28,50
toevoegen
Rijst* - tricolore
€6,00/kg
De tricolore rijst is een ware lust voor het oog! De lichtbruine zilvervliesrijst geeft een prachtig contrast met de rode rijst en de donkerbruine wilde rijst.
Doos: 5 kg - €30,00
toevoegen
Rijst* - wild
€27,90/kg
Wilde rijst zijn de lange, donkerbruine zaden van een gras dat groeit in ondiep water, met name in Noord-Amerika. Eigenlijk is wilde rijst geen echte rijst, maar het is er wel nauw aan verwant.
Doos: 5 kg - €139,50
toevoegen
Risotto royale*
€12,50/kg
Risotto Royale is een uitgebreide mix van risotto rijst, gedroogde paddenstoelenmix, kruiden en gedroogde groente. Met deze Ingrediënten kan eenvoudig een heerlijke, voedzame maaltijd gemaakt worden, die rijk van smaak is.
Doos: 5 kg - €62,50
toevoegen
Risottorijst*
€6,20/kg
Risottorijst is het bekendst uit de Italiaanse keuken, waar de rijst vooral gebruikt wordt voor het gelijknamige gerecht. Risottorijst heeft een ronde korrel die veel vocht kan opnemen zonder stuk te koken.
Doos: 5 kg - €31,00
toevoegen
Zilvervliesrijst* - lang
€3,85/kg
Zilvervliesrijst is een veelzijdige, gezonde rijstsoort. Deze variant zilvervliesrijst heeft een langwerpige korrel, en kookt iets droger dan de ronde variant. Je kunt deze rijst gebruiken voor vrijwel alle gerechten waar je rijst bij wilt serveren.
Doos: 5 kg - €19,25
toevoegen
Zilvervliesrijst* - rond
€3,95/kg
Zilvervliesrijst is een veelzijdige, gezonde rijstsoort. Deze variant zilvervliesrijst heeft een ronde korrel, en is iets romiger en kleveriger dan de langwerpige variant. Je kunt deze rijst gebruiken voor vrijwel alle gerechten waar je rijst bij wilt ser
Doos: 5 kg - €19,75
toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »