Over ons

Welkom op de website van biothuiswinkel.nl. Wie zijn wij en waar komen we opeens met onze biologische producten vandaan?

Even kennismaken…

Wij zijn al ruim 25 jaar producent van een breed aanbod aan biologische droogwaren. Wij importeren de meeste van onze biologische grondstoffen direct in het land van origine. Zo halen we onze dadels uit Tunesië bij een coöperatie waar de boeren niet alleen biologisch, maar ook Fairtrade/Demeter verbouwen. De meeste van onze zuidvruchten halen we per container uit Turkije, onze amandelen komen rechtstreeks uit Italië en onze cranberries komen direct uit Canada.

We bezoeken onze producenten met grote regelmaat en we zullen op deze website dan ook zo vaak als mogelijk meer achtergrondinformatie over onze producenten en bezoeken geven.

Onze inkopers Raïza en Sandy aan de rand van de dadel-oase in Tunesië

En misschien ken je ons wel zonder dat je het weet. Zo maken en verpakken wij biologische producten voor diverse huismerken. Het zou goed kunnen dat de muesli of havermout die je ’s morgens eet, bij ons in het bedrijf is gemaakt. En maak je weleens gebruik van een zelftap met noten of andere producten bij de (biologische) supermarkt? Dan is de kans groot dat je onze producten al eens hebt gekocht.

De Corona crisis heeft ons echter aan het denken gezet. We merken dat er een groeiende groep consumenten is die op dit moment niet in de gelegenheid is om boodschappen te doen in de (biologische) winkel. Maar de behoefte aan gezonde en verantwoorde biologische voeding is er wel. We hebben daarom besloten ons assortiment voor de komende periode ook rechtstreeks beschikbaar te stellen voor consumenten.

Hoe werkt biothuiswinkel.nl

Op deze website vind je ons biologische aanbod zoals wij dat ook aan winkeliers verkopen. Je zult merken dat dit best grote verpakkingen zijn. Bij voorbeeld 5 kg zakken met havermout of noten, 4 kg zakken met granola of een omdoos met 6 zakken van 500 gram zaden. De prijzen op onze website zijn gelijk aan de prijzen in de winkels. Bestel je de grootste maat verpakking? Dan geven we je 10% korting. Voorbeeld: je kunt onze biologische havermout kopen in een 5 kg zak of in een 10 kg doos (met daarin 2 zakken van 5 kg). Op de doos met 10 kg havermout krijg je van ons 10% korting. De korting is al verrekend in de weergegeven prijs vaan de grootste maat verpakking.

Sharing means caring…

Vraag je je af: wat moet ik met die grote verpakkingen? Met elkaar delen is ons antwoord. Overleg met vrienden, familie, collega’s of buren over samen inkopen. Verdeel na ontvangst de producten in weckpotten, vershouddozen of zakjes. Je kunt deze potten, dozen en zakjes talloze keren hergebruiken. Zo heeft iedereen voordeel van het groot inkopen en maak je elkaar blij. En dat laatste lijkt ons een goed idee.

Heb je vragen, tips of suggesties? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 0850862924. We kijken uit naar je reactie.

Team biothuiswinkel.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »