Disclaimer

Disclaimer

Biothuiswinkel.nl, onderdeel van IDorganics BV (Kamer van Koophandel: 60970952), hierna te noemen “Biothuiswinkel”, verleent je hierbij toegang tot www.biothuiswinkel,nl, hierna te noemen ‘de website’ en nodigt je uit het aangebodene af te nemen. Biothuiswinkel behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Biothuiswinkel spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Biothuiswinkel. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van invoer- en/of programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Er kan geen overeenkomst tot stand komen op basis van dergelijke fouten.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Biothuiswinkel nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende de op de website aangeboden producten liggen bij Biothuiswinkel. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Biothuiswinkel, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Dit is de meest recente versie van de Biothuiswinkel disclaimer. Deze is voor het laatst gewijzigd op 20-03-2020.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »