Verzenden & retourneren

Verzenden, retourneren en herroepen

 

Verzendkosten

Voor bestellingen met een bedrag lager dan € 25,00 brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening. Voor bestellingen met een hoger bedrag worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Leveringen binnen Nederland worden verzorgd door GLS. Je ontvangt een track & trace code van GLS met daarin de leverdatum. GLS levert van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur.
GLS levert niet bij de buren.

 

Retourneren

Vriendelijk verzoeken we je contact op te nemen met onze verkoopafdeling als je een product wil retourneren. Contact opnemen kan per email: [email protected] of per telefoon: 0850862924

Er kunnen twee redenen zijn om het product/de producten die zijn geleverd retour te melden:

  1. Wij hebben het verkeerde product/de verkeerde producten geleverd
  2. Er is sprake van een kwaliteitsklacht

Een retour moet je zo snel mogelijk na ontvangst melden, maar uiterlijk binnen 14 dagen na levering onder opgaaf van reden retourmelding (1 of 2). Bij de retourmelding dient de batchcode en THT datum die op de verpakking staat te worden gemeld. Voor een retour onder 1. en 2. regelen wij  dat de producten worden opgehaald of dat deze in overleg worden behouden, al dan niet met een kortingsregeling indien overeengekomen.

Reclamaties over hoeveelheden of aantallen dienen direct na aflevering maar uiterlijk binnen 2 werkdagen te worden gereclameerd. Zonder tegenbewijs gelden de op de leverbon/paklijst of andere afleveringsdocumenten opgegeven hoeveelheden als de juiste. 

 

Herroepen

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te herroepen. Voor de volledige tekst van het herroepingsrecht verwijzen we je naar onze Algemene Voorwaarden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »