Zaden

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Chiazaad* - zwart
€9,20/kg
Sinds een paar jaar is chiazaad enorm populair geworden als superfood, “ en niet voor niets! Het hoge gehalte vezels en omega-3 vetzuren maakt chiazaad een ongelooflijk gezond ingrediënt. Het wordt vaak toegevoegd aan smoothies of yoghurt om een snel ontb
Doos: 5 kg - €46,00
toevoegen
Hennepzaad* - gepeld
€18,90/kg
Hennepzaad is een van de meest gezonde zaden die er zijn. Het zit barstensvol eiwitten en omega-3 vetzuren. Je kunt hennepzaad op allerlei manieren gebruiken, bijvoorbeeld als toevoeging aan een energyreep of smoothie, of als saladetopping.
Doos: 5 kg - €94,50
toevoegen
Lijnzaad* - blond
€5,90/kg
Blond lijnzaad zit barstensvol fantastische voedingsstoffen. Naast eiwitten, vezels en gezonde vetzuren bevat het ook allerlei noodzakelijk mineralen. Je kunt lijnzaad op allerlei manieren eten. Voeg het bijvoorbeeld toe aan je muesli, smoothie of brood.
Doos: 5 kg - €29,50
toevoegen
Lijnzaad* - bruin - heel
€5,00/kg
Lijnzaad zit barstensvol fantastische voedingsstoffen. Naast eiwitten, vezels en gezonde vetzuren bevat het ook allerlei noodzakelijk mineralen. Je kunt lijnzaad op allerlei manieren eten. Voeg het bijvoorbeeld toe aan je muesli, smoothie of brood.
Doos: 5 kg - €25,00
toevoegen
Lijnzaad* - gebroken
€5,50/kg
Lijnzaad zit barstensvol fantastische voedingsstoffen. Naast eiwitten, vezels en gezonde vetzuren bevat het ook allerlei noodzakelijk mineralen. Gebroken lijnzaad is nog makkelijker te verteren, en zorgt ervoor dat je de voedingstoffen nog beter kunt opne
Doos: 5 kg - €27,50
toevoegen
Pijnboompitten*
€56,00/kg
Pijnboompitten hebben een romige, bijna boterachtige textuur en zijn een heerlijke toevoeging aan talloze gerechten. De milde smaak komt nog beter tot zijn recht als je de pijnboompitten kort roostert in een droge koekenpan.
Doos: 5 kg - €280,00
toevoegen
Salademix* - de luxe
€25,00/kg
Deze combinatie van de lekkerste zaden en noten met een snufje zeezout is een perfecte mix om elke salade af te maken. Als je de zaden en noten kort in een droge koekenpan roostert, komen de smaken nog beter naar voren.
Doos: 5 kg - €125,00
toevoegen
Salademix* - fris
€16,80/kg
De frisse smaak van appel, rozijnen en cranberries maken deze mix tot een verrassende toevoeging aan je salades. Probeer deze salademix bijvoorbeeld eens in combinatie met een spinazie-geitenkaas salade, of voeg het toe aan een zelfgebakken brood.
Doos: 5 kg - €84,00
toevoegen
Sesamzaad* - geroosterd
€8,80/kg
Sesamzaad is heerlijk over brood, in koek of als topping over allerlei gerechten. Deze biologische sesamzaadjes zijn al geroosterd, waardoor de smaak nog beter naar voren komt.
Doos: 5 kg - €44,00
toevoegen
Sesamzaad* - ongepeld
€6,20/kg
Sesamzaad is een ongelooflijk veelzijdig ingrediënt. Vanwege de gezonde eigenschappen en karakteristieke smaak wordt het vaak gebruikt in brood, of als topping in Aziatische gerechten. Je kunt ook eenvoudig je eigen tahini (sesampasta) maken.
Doos: 5 kg - €31,00
toevoegen
Zadenmix* - omega
€9,80/kg
Voor deze mix hebben we de zaden geselecteerd op één belangrijke eigenschap: ze zijn allemaal rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren. Deze meervoudig onverzadigde vetzuren dragen onder andere bij aan een lager cholesterolgehalte.
Doos: 5 kg - €49,00
toevoegen
Zadenmix* - superfoods
€13,90/kg
Deze zadenmix combineert de frisse smaak van de superfoods gojibessen en moerbeien met de knapperige zonnebloempitten, pompoenpitten en walnootstukjes.
Doos: 5 kg - €69,50
toevoegen
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »