Zoetwaren

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Dropmix*
€19,50/kg
De dropmix bevat heerlijke dropjes in allerlei maten en vormen. Ze hebben een sterke maar prettige dropsmaak, waar je geen genoeg van kunt krijgen.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Droprolletjes*
€19,50/kg
Bijna iedereen heeft vroeger, “ of recent, “ weleens een droprolletje helemaal uitgerold tot dropveter. Onze biologische droprolletjes hebben een intense maar prettige dropsmaak. Ze bevatten bovendien geen gelatine, waardoor ze geschikt zijn voor vegetari
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Winegum mix*
€19,50/kg
Voor iedereen die niet kan kiezen welke snoepjes de favoriet zijn, hebben we een mix van al onze favoriete snoepjes! De snoepmix bevat yoghurtfruitjes, winegumbeertjes, droprolletjes, zure wormen en colaflesjes, en heeft dus voor iedereen wat wils!
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Winegums* - colaflesjes
€19,50/kg
Colaflesjes zijn niet voor niets klassieke snoepjes! De karakteristieke smaak van cola en limoen zorgt voor een heerlijk friszoet snoepje. Onze colaflesjes bevatten geen cafeïne.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Winegums* - fruit - beertjes
€19,50/kg
Dit zijn de welbekende gummybeertjes, maar dan biologisch en zonder gelatine! Ze hebben een stevige textuur en de heerlijk zoete smaak van appel, sinaasappel, citroen, zwarte bes, framboos en ananas.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Zure wormen*
€19,50/kg
Onze zure wormen zijn heerlijk zoete fruitsnoepjes met een zuur suikerlaagje. De biologische zure wormen bevatten geen gelatine en zijn daardoor ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »