Enkelvoudig

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Abrikozen*
€12,50/kg
Onze biologische, gedroogde abrikozen hebben een heerlijk zoete smaak. Ze zijn perfect als snelle snack of als toevoeging aan allerlei recepten en gebak.
Doos: 12,5 kg - €156,25
toevoegen
Abrikozen* - stukjes
€9,00/kg
Onze biologische, gehakte abrikozen hebben een heerlijk zoete smaak. Omdat de abrikozen al in kleine stukjes gehakt zijn, zijn deze perfect als toevoeging aan allerlei gerechten.
Doos: 10 kg - €90,00
toevoegen
Appel* - ringen
€25,90/kg
Vrijwel niemand kan de zoete smaak van gedroogde appel weerstaan. Onze knapperige, biologische appelringen zijn dan ook geliefd als snack bij zowel kinderen als volwassenen.
Doos: 1 kg - €25,90
toevoegen
Appel* - ringen - kaneel
€26,70/kg
De zoete smaak van gedroogde appel gaat perfect samen met een vleugje kaneel. Deze klassieke combinatie valt bij vrijwel iedereen in goede aarde. Onze knapperige, biologische appelringen zijn dan ook geliefd als snack bij zowel kinderen als volwassenen.
Doos: 1 kg - €26,70
toevoegen
Appel* - stukjes
€24,70/kg
Deze biologische appelstukjes zijn perfect als toevoeging aan allerlei gerechten en gebak. Meng bijvoorbeeld eens een handjevol door je muesli voor een gezond, zoet extraatje.
Doos: 2 kg - €49,40
toevoegen
Bananen* - chips
€9,50/kg
Deze knapperige bananenchips zijn een gezonde snack voor kinderen en volwassenen. De bananenchips zijn gezoet om de natuurlijke bananensmaak nog beter tot zijn recht te doen komen. Ze zijn ook heerlijk als toevoeging aan een salade of muesli.
Doos: 6,8 kg - €64,60
toevoegen
BIONUT - vijgen* - 500 gr.
€13,20/kg
Vijgen staan bekend om hun heerlijk zoete smaak en gezonde eigenschappen. Gedroogde vijgen zijn een fantastische snack, maar je kunt ze ook uitstekend verwerken in allerlei gerechten.
Doos: 500 gr. kg - €6,60
toevoegen
Cacaobonen* - raw
€18,00/kg
Onze biologische cacaobonen hebben een rijke, diepe smaak. Ze zijn heerlijk om toe te voegen aan allerlei gerechten die vragen om een chocolade-achtige smaak zonder de bijbehorende toevoegingen.
Doos: 5 kg - €90,00
toevoegen
Cacaonibs*
€15,40/kg
Cacaonibs zijn gedroogde stukjes van de cacaoboon. Eigenlijk is dit gewoon chocolade voordat er ook maar iets aan toegevoegd is. Ze hebben een donkere, ietwat bittere en nootachtige chocoladesmaak.
Doos: 5 kg - €77,00
toevoegen
Cranberry's* - appeldiksap
€21,50/kg
Gedroogde cranberry's met appeldiksap zijn echt heerlijk! Ze bevatten geen toegevoegde suikers, dus deze cranberry's zijn misschien wel de gezondste manier om je lekkere trek te verhelpen.
Doos: 11,34 kg - €243,81
toevoegen
Cranberry's* - rietsuiker
€19,50/kg
De gedroogde cranberry's met rietsuiker zijn prachtig rood van kleur en heerlijk zoet van smaak. Je kunt ze direct eten als snack, maar cranberry's zijn ook heerlijk in koekjes of andere gerechten.
Doos: 11,34 kg - €221,13
toevoegen
Dadel - stukjes*
€7,40/kg
Deze biologische dadelstukjes zijn heerlijk zoet van smaak. Doordat de dadels al in stukjes gehakt zijn, zijn deze perfect om direct in allerlei gerechten te verwerken.
Doos: 5 kg - €37,00
toevoegen
Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »