Enkelvoudig

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Abrikozen*
€12,50/kg
Onze biologische, gedroogde abrikozen hebben een heerlijk zoete smaak. Ze zijn perfect als snelle snack of als toevoeging aan allerlei recepten en gebak.
Doos: 12,5 kg - €156,25
toevoegen
Abrikozen* - stukjes
€9,00/kg
Onze biologische, gehakte abrikozen hebben een heerlijk zoete smaak. Omdat de abrikozen al in kleine stukjes gehakt zijn, zijn deze perfect als toevoeging aan allerlei gerechten.
Doos: 10 kg - €90,00
toevoegen
Appel* - ringen
€25,90/kg
Vrijwel niemand kan de zoete smaak van gedroogde appel weerstaan. Onze knapperige, biologische appelringen zijn dan ook geliefd als snack bij zowel kinderen als volwassenen.
Doos: 1 kg - €25,90
toevoegen
Appel* - ringen - kaneel
€26,90/kg
De zoete smaak van gedroogde appel gaat perfect samen met een vleugje kaneel. Deze klassieke combinatie valt bij vrijwel iedereen in goede aarde. Onze knapperige, biologische appelringen zijn dan ook geliefd als snack bij zowel kinderen als volwassenen.
Doos: 1 kg - €26,90
toevoegen
Appel* - stukjes
€26,90/kg
Deze biologische appelstukjes zijn perfect als toevoeging aan allerlei gerechten en gebak. Meng bijvoorbeeld eens een handjevol door je muesli voor een gezond, zoet extraatje.
Doos: 2 kg - €53,80
toevoegen
Bananen* - chips
€8,50/kg
Deze knapperige bananenchips zijn een gezonde snack voor kinderen en volwassenen. De bananenchips zijn gezoet om de natuurlijke bananensmaak nog beter tot zijn recht te doen komen. Ze zijn ook heerlijk als toevoeging aan een salade of muesli.
Doos: 6,8 kg - €57,80
toevoegen
Cacaonibs*
€14,50/kg
Cacaonibs zijn gedroogde stukjes van de cacaoboon. Eigenlijk is dit gewoon chocolade voordat er ook maar iets aan toegevoegd is. Ze hebben een donkere, ietwat bittere en nootachtige chocoladesmaak.
Doos: 5 kg - €72,50
toevoegen
Cranberry's* - appeldiksap
€25,00/kg
Gedroogde cranberry's met appeldiksap zijn echt heerlijk! Ze bevatten geen toegevoegde suikers, dus deze cranberry's zijn misschien wel de gezondste manier om je lekkere trek te verhelpen.
Doos: 11,34 kg - €283,50
toevoegen
Dadel - stukjes*
€7,40/kg
Deze biologische dadelstukjes zijn heerlijk zoet van smaak. Doordat de dadels al in stukjes gehakt zijn, zijn deze perfect om direct in allerlei gerechten te verwerken.
Doos: 5 kg - €37,00
toevoegen
Dadels - Deglet nour - zonder pit **
€10,50/kg
Onze dadels Deglet Nour komen uit Hazoua, in het verre zuidwesten van Tunesië, tegen de grens met Algerije. Daar ligt het bedrijf Beni Ghreb op vele uren rijden van Tunis door een steeds meer verlaten woestijnlandschap.
Doos: 5 kg - €52,50
toevoegen
Dadels* - Medjoul
€19,50/kg
Vanwege hun grote formaat en zoete smaak staan Medjoul dadels bekend als de beste dadels ter wereld. Ze zijn heerlijk als snack, “ vergeet niet de pit te verwijderen!, “ maar ook zeer geschikt om in allerlei gerechten te verwerken.
Doos: 5 kg - €97,50
toevoegen
Gember* - gekonfijt
€14,50/kg
Gekonfijte gember heeft de karakteristieke scherpe smaak van gember, maar dan zoeter. Het is heerlijk als snelle snack, maar je kunt het ook in allerlei gerechten verwerken. Maak bijvoorbeeld eens gemberkoekjes.
Doos: 5 kg - €72,50
toevoegen
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »