Mixen

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Energy mix*
€11,00/kg
Deze mix van zuidvruchten, zaden en noten is perfect voor iedereen die wat extra energie nodig heeft. De stukjes gedroogd fruit hebben een heerlijk zoete smaak, terwijl de noten en zaden zorgen voor een stevige bite.
Doos: 5 kg - €55,00
toevoegen
Energy mix* - superfood
€13,40/kg
Onze energymix met superfoods is het ultieme tussendoortje voor iedereen die een flinke boost nodig heeft! De combinatie van zuidvruchten, zaden en noten zorgt voor een uitstekende balans van snelle energie en een lang vol gevoel.
Doos: 5 kg - €67,00
toevoegen
Superfood mix*
€12,10/kg
Onze biologische superfood mix zit barstensvol gezonde zuidvruchten. Een handjevol van deze mix is misschien wel allerbeste manier om middagtrek te verdrijven en tegelijkertijd een flinke dosis vitaminen en mineralen binnen te krijgen!
Doos: 5 kg - €60,50
toevoegen
Zuidvruchtenmix*
€9,00/kg
Deze biologische fruitmix is een verrassende combinatie van al onze favoriete zuidvruchten. De stukjes dadels, vijgen, en abrikozen gaan perfect samen met de krenten en rozijnen.
Doos: 5 kg - €45,00
toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »